COMPANII

Țuca Zbârcea & Asociații, avocații Interbrands Marketing & Distribution în tranzacția cu GlaxoSmithKline

16 octombrie 2015, ora 11:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Andreea Lisievici_Tuca Zbarcea & Asociatii.jpg
Țuca Zbârcea & Asociații a acordat asistență juridică pentru Interbrands Marketing & Distribution, cea mai mare companie de distribuție și logistică pentru bunuri de larg consum de pe piața românească, la achiziția societății de distribuție farmaceutică Europharm Holding de la grupul britanic GlaxoSmithKline.

Procesul de achiziție include preluarea acțiunilor Europharm, precum și o serie de contracte comerciale adiționale.

Semnarea tranzacției a avut loc în 13 octombrie 2015 și reprezintă încheierea unei prime faze a  unui proces complex și îndelunga.

Preluarea Europharm este condiționată de obținerea aprobării Consiliului Concurenței, precum și de îndeplinirea unor condiții comerciale.Echipa Țuca Zbârcea & Asociații implicată în proiect a fost coordonată de Andreea Lisievici (foto), Managing Associate, iar din echipă au mai făcut parte, în principal, Andreea Oprișan (Senior Associate) pe partea de concurență și Ruxandra Frangeti (Senior Associate) în ceea ce privește aspectele de drept societar și comercial.

Țuca Zbârcea & Asociații a oferit consultanță juridică pe întregul parcurs al achiziției, începând de la procesul de due diligence juridic până la negocierea documentelor tranzacției. În perioada următoare, avocații vor continua să asigure asistență în ceea ce privește notificarea concentrării economice, precum și celelalte acțiuni necesare până la finalizare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 19:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter