COMPANII, REAL ESTATE

Un call center a inchiriat 1.000 mp in cladirea Avrig din zona Obor

07 martie 2013, ora 13:44, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Avrig 3-5 (1).JPG
Compania romaneasca de operatiuni tip call center Global Remote Services a inchiriat recent un etaj in suprafata totala de 1.000 metri patrati in cladirea Avrig 3-5, situata in imediata vecinatate a parcului Obor, aflata inproprietatea Danube Property Fund. Inchirierea a fost intermediata de catre Jones Lang LaSalle.

In ultimele luni am finalizat lucrarile de modernizare a cladirii, incluzand renovarea totala a zonei receptiei si crearea unui showroom la ultimul etaj, care confera potentialilor chiriasi posibilitatea de a-si imagina cum poate arata sediul lor in cladirea noastra, a spus Roger Calvo, director de investitii pentru Danube Property Advisers, compania responsabila de exploatarea cladirii.

Spatiul total disponibil din Avrig 3-5 este de 8.000 metri patrati. Alte cladiri care fac parte din portofoliul de proprietati detinute de Danube Property Fund sunt localizate la adresele Str. Biharia nr. 26, Str. Buzesti nr. 50 si Sos.Nordului nr. 62. (Bucuresti).

Cladirea are o suprafata totala de 13.000 metri patrati si este dezvoltata de firma Avrig 35, care are in portofoliul si cladirea Charles de Gaulle Plaza.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 15 Iunie 2021, 03:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter