COMPANII

Un nou magazin Altex se deschide în locul Domo din Militari Shopping

27 ianuarie 2016, ora 15:39   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
danostahie.jpg
Altex România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță deschiderea, în data de 28 ianuarie, a unui nou magazin în București, în locul fostului showroom Domo din centrul comercial Militari Shopping.

Magazinul are o suprafață de 1.400 metri pătrați și va pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse, dar și oferte special pregătite cu ocazia inaugurării. Acestea includ reduceri de până la 3.000 de lei pentru LED TV și 600 de lei pentru laptopuri.
 

Militari Shopping reprezintă o locație importantă pentru noi, iar dovada o reprezintă colaborarea noastră de peste șapte ani. În prezent, parteneriatul nostru cu centrul comercial aduce schimbări la nivel de abordare a prezenței noastre. Astfel, am decis deschiderea unui magazin Altex în locul fostului showroom Domo și, totodată, să nu prelungim contractul de închiriere pentru spațiul destinat magazinului Media Galaxy întrucât suprafața alocată inițial nu mai răspunde actualului concept al brandului. În măsura în care, la un moment dat, centrul comercial decide extinderea şi modernizarea spaţiului între actuala poziţionare a magazinului Media Galaxy şi a retailer-ului Bebe Tei Supermarket, vom readuce conceptul Media Galaxy”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex.  

Noul showroom va funcționa de luni până duminică, în intervalul 10:00 - 22:00, iar promoțiile concepute cu ocazia lansării sunt disponibile în perioada 28 – 31 ianuarie 2016.În plus, pentru produsele care nu se găsesc încă în magazinul din Militari Shopping, dar sunt disponibile în cel online, clienții vor avea posibilitatea să le comande și să le ridice în 48 de ore direct din showroom.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Elli Lazar a spus:
28/01/2016 11:36
...Altex, cel mai mare distribuitor de produse defecte, Dumnezeu sa-i ajute pe cei care cumpara produse de la ei. Nu va dau banii inapoi, duci produsul in service de cel putin 3 ori, ca sa ti-l inlocuiasa sau sa-ti dea banii. Opc-ul nu va ajuta, accepta aceasta politica dicriminatorie cand legea UE, spune clar : BANII INAPOI...Siguuuur ca da...si marmota!?! I-am luat dupa 3 reclamatii la opc, in care reclamam inclusiv pe ei, dupa vreo 3 la depanero(service-ul care se ocupa) si alte 3 direct la ASus, ca era vb de un Laptop. Asa ca treceti granita la vecini, ca pe astia ii puteti reclama direct la UE si aia mi-au raspuns in 24 ore. In Romania am stat 3 luni ca sa-mi iau banii inapoi cu nervi, spume , reclamatii si drumuri multe.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 29 Octombrie 2020, 10:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter