COMPANII, LIFESTYLE

Un nou restaurant KFC se deschide in incinta Auchan Drumul Taberei

11 aprilie 2018, ora 12:36 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
kfc.jpg
KFC deschide un nou restaurant în Bucureşti, dotat cu sistem de servire de tip fusion. Valoarea investiţiei se ridică la suma de 350.000 euro, fiind al 29-lea restaurant KFC din Capitală. Cu această nouă locaţie, lanţul de restaurante ajunge la 71 de unităţi la nivel naţional.

Cu un design specific brandului, restaurantul KFC este situat în zona de food court a centrului comercial Auchan din Drumul Taberei.

Aflată pe o suprafaţă de aproximativ 160 mp, noua unitate este dotată cu tehnologie de ultimă generaţie, fiind integrat sistemul de servire tip fusion care permite deservirea mult mai rapidă a clienţilor, în aproximativ 60 de secunde.

Restaurantul KFC este situat în sectorul 6, pe Strada Braşov, nr 25, la parter. În această locație sunt disponibile 40 de posturi aferente funcțiilor: Lucrător Bucătărie și Casier. Pentru a ocupa aceste posturi nu este nevoie de experiență anterioară de lucru, însă este nevoie de o atitudine pozitivă și de dorința de a lucra.Noilor angajați li se oferă posibilitatea de a alege un program de lucru de 8h/zi sau 6h/zi sau 4h/zi sau program de weekend. La începutul colaborării, ei vor fi instruiţi și pregătiți la locul de muncă de către un trainer dedicat. Apoi vor avea posibilitatea obținerii unei calificări și posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniu. Pe durata colaborării, adițional salariului de încadrare și tichetelor de masă, compania ofera creșteri salariale corelate cu vechimea, bonusuri de fidelitate, prime ocazionale de Crăciun/Paște.

„Inaugurarea restaurantului cu numărul 71 reprezintă pentru noi un alt pas important în dezvoltarea businessului şi în concretizarea planurilor”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 21 Ianuarie 2021, 14:18
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter