COMPANII, CARIERE

Ursus Breweries îl numește pe Glenn Burgess în funcția de Supply Chain Vice-President

24 septembrie 2015, ora 11:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Glenn Burgess, Supply Chain Vice-President.jpg
Ursus Breweries, subsidiară a SABMiller plc., anunță numirea lui Glenn Burgess în funcția de Supply Chain Vice-President.

Glenn Burgess lucrează pentru SABMiller plc. din 2008, iar înainte a acumulat o experiență de peste 10 ani în sectoarele FMCG și logistică în cadrul unor companii importante de productie și retail din Marea Britanie și Australia.

Înainte de numirea sa în cadrul Ursus Breweries, Glenn Burgess a ocupat funcția de Head of Supply Chain Operations and Services la Miller Brands Marea Britanie, operațiunea SABMiller din Marea Britanie.

Experiența sa include poziții cheie în cadrul companiilor Bakkavor, din Marea Britanie, precum și Visy Industries, VersaCold Logistics Services și Kent Removals & Storage, în Australia.  În noul său rol, Glenn Burgess va conduce toată structura de aprovizionare a Ursus Breweries și va implementa strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei.  

Glenn Burgess este licențiat in Management Tehnologic și Productie la Universitatea Lincoln din Christchurch, Noua Zeelandă, și are o diplomă MBA de la Universitatea Oxford, Said Business School, Marea Britanie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 12:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter