COMPANII

Ursus Breweries lansează în România marca de cidru Kingswood

07 iulie 2016, ora 16:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Kingswood.jpg
Ursus Breweries lansează oficial în România Kingswood, băutură alcoolică răcoritoare cu gust natural de mere. Kingswood este o marcă premium de cidru, are un procent de suc natural de mere de peste 25% și nu conține conservanți, coloranți sau arome sintetice.

Noul Kingswood este disponibil în sticle nereturnabile de 0,4 litri și are o concentrație de alcool de 4,5%. Sucul natural de măr, din care e făcut Kingswood, provine exclusiv din fructe cultivate în livezi.

Kingswood nu conține conservanți, coloranți artificiali sau arome sintetice. Sucul natural de mere de peste 25% este completat în cadrul rețetei de suc natural de lămâie, extract de malț din orz și concentrat de şofrănaş.

“În prezent, cidrul reprezintă un segment de băuturi alcoolice extrem de dinamic în România, care se remarcă printr-un potențial de creștere pentru următorii ani. Consumatorii români sunt dispuși din ce în ce mai mult să experimenteze gusturi noi, să îndrăznească mai mult”, a declarat Mihai Bârsan, Vicepreședinte Marketing Ursus Breweries.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 13:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter