COMPANII

Vascar Vaslui a inceput sa-si vanda produsele in peste 200 de magazine de proximitate din Bucuresti

07 aprilie 2016, ora 16:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Moldova in bucate_1.jpg
Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne din România, anunță începerea distribuției directe în București, prin retaileri independenți. 

Mezelurile și conservele din gama „Moldova în Bucate” vor fi listate în peste 200 de magazine de proximitate, în primele patru luni ale anului 2016.

Alegerea partenerilor tradiționali are la bază considerente strategice legate de volum de vânzări și eficiență operațională.

Până la finalul anului ne propunem să fim prezenți în aproximativ 500 de magazine reprezentative la nivelul Capitalei. Am selectat atent portofoliul de produse ce va fi distribuit în București, pe baza unor cercetări de piață ce au luat în considerare atât specificul consumatorului, cât și nevoile retailerilor”, a declarat Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.La finalul anului trecut, Vascar a lansat gama completă de mezeluri „Moldova în Bucate” ce cuprinde produse preparate după rețete tradiționale moldovenești și cu condimente naturale.

Vascar a înregistrat la finalul anului 2015 o cotă de piață de 3% în categoria mezelurilor, 4% în categoria pateu și 6,4% în categoria de mâncare și carne la conservă.

Cu peste 30 de ani de experiență și o cifră de afaceri de aproape 61,2 de milioane de lei în 2015, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne din România.

Vascar procesează și comercializează preparate din carne, pateuri, conserve din carne și mâncăruri la cutie sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate. Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare și 20 magazine proprii în regiunea Moldovei.

O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hipermarket-uri.
Vascar este o companie care produce preparate “marcă proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image și Lidl. Compania Vascar a fost înființată în 1984 la Vaslui.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 02:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter