COMPANII

Vascar Vaslui: Contractul cu Carrefour ne-a crescut afacerile cu 5% in S1

17 septembrie 2009, ora 15:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
vascar2.jpg
Parteneriatul cu retailerul francez Carrefour a contribuit la o crestere de 5% a vanzarilor producatorului local de preparate din carne si conserve Vascar Vaslui in primele 6 luni, cand afacerile companiei au avansat cu 16% in total, fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Vascar Vaslui produce in prezent 15 produse sub marca proprie Carrefour si intentioneaza sa mareasca acest numar cu inca 10 produse, a declarat joi Gabriela Ciuburciu, directorul general al companiei.

"Avand in vedere ca firma noastra este acreditata pentru schimburi intracomunitare pe produse de origine animala, speram ca vom deveni furnizori pentru Carrefour si in Europa Centrala si de Est", a adaugat Ciuburciu.

Compania vasluiana estimeaza pentru acest an o crestere de 20% a cifrei de afaceri, dupa ce anul trecut a atins un nivel de 5 mil. euro.Vascar Vaslui mai produce articole marca proprie pentru retaileri ca MinMax Discount si Real.

Cota de piata a firmei vasluiene se ridica in prezent la 2-3%, potrivit estimarilor proprii.

Pe langa Vascar Vaslui, Carrefour mai dezvolta marci proprii cu companii ca Farmec Cluj-Napoca, Danone, European Drinks si Orkla Foods.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 11:42
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter