COMPANII

Vinexpert isi dubleaza afacerea anul acesta, la 2 mil. euro

26 ianuarie 2007, ora 17:04 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
vinul-evinoteca-medie.jpg
Reteaua de magazine de vinuri Vinexpert isi va dubla anul acesta cifra de afaceri pana la 2 milioane de euro, a spus pentru DailyBusiness Catalin Paduraru, actionarul majoritar al companiei.
Reteaua de magazine Vinexpert, prezenta prin trei magazine in capitala, s-a extins anul trecut si in Brasov, unde s-a deschis o noua unitate cu o investitie de 50.000 de euro.

Compania opereaza si un magazin online, Evinoteca.ro, lansat in decembrie anul trecut. Magazinul Evinoteca.ro necesita costuri lunare de 2.000 de euro si se estimeaza ca anul acesta veniturile din vanzari online vor reprezenta circa 5-10% din cifra de afaceri a companiei, conform lui Paduraru.

Oficialii companiei au mai anuntat ca Vinexpert si portalul Vinul.ro au incheiat saptamana aceasta un parteneriat pentru promovarea in comun a vinurilor de calitate.Actiunile pe care le va presupune acest acord sunt editarea de publicatii, brosuri informative, organizarea de evenimente gastronomice, prezentari, intalniri si degustari si promovarea turismului viticol.

Vinexpert se implica in acest parteneriat prin magazinul sau online Evinoteca.ro.

Printre obiectivele parteneriatului se numara contributia la "educarea publicului romanesc in materie de vinuri", conform lui Catalin Paduraru.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 06:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter