COMPANII

Voiculescu va fi judecat de magistratul care a descoperit ca doctorul de inima al lui Vantu era de fapt ginecolog

26 iunie 2014, ora 14:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
judecatori.jpg
Conducerea Curtii de Apel Bucuresti a decis modificarea completului care judeca dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de fapte de coruptie privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Noii judecatori, recent promovati de la Tribunalul Bucuresti, sunt Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea. Urmatorul termen in dosar este 1 iulie, transmite Hotnews.ro.

Completul a fost modificat dupa ce judecatorul Florica Dutaás-a pensionat, iar judecatorul Stan Mustata a fost trimis trimis in judecata, pentru luare de mita si trafic de influenta.

Numele judecatorului Camelia Bogdan se leaga puternic de procesul lui Sorin Ovidiu Vantu in care omul de afaceri era acuzat de favorizarea infractorului in cazul Nicolae Popa ľ FNI. Judecatoarea a dus o serie de termene maraton, intr-un timp foarte scurt si a fost puternic contestata de catre Vantu.Ea a descoperit ca in documentul in baza caruia Vantu cerea sa plece din tara, un medic cardiolog face constatari medicale fata de ruptura de rotula a lui Vantu. Ulterior, a constatat ca doctorul de inima a lui SOV in Viena era de fapt ginecolog.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 11:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter