COMPANII, CARIERE

Wolf Theis are un nou avocat asociat

25 februarie 2013, ora 12:32, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
RH.jpg
Ramona Hromei (foto) este, incepand cu luna ianuarie, noul avocat asociat in departamentul de Banking & Finance al casei de avocatura Wolf Theiss.

äIn cadrul echipei de Banking & Finance principalele atributii ale Ramonei vor fi orientate catre sfera consultantei juridice a clientilor Wolf Theiss ce activeaza in domeniul financiar ľ bancarö, a spus Claudia Chiper, avocat senior si coordonatoarea departamentului de Banking & Finance din cadruláWolf Theis.á

Cu o experienta de peste 6 ani in drept bancar, finantari corporate si insolventa Ramona Hromei si-a desfasurat activitatea in calitate de avocat in cadrul departamentului juridic a unor insitutii de credit precum ING Bank, Bancpost, sau Piraeus Bank.

Ramona are expertiza in consultanta pe credite sindicalizate si finantarea unor achizitii si facilitati de credit de tip overflow cu un focus special pe finantarea de proiecte.Este absolventa a Academiei de Politie äAlexandru Ioan Cuzaö specializarea Drept si masteranda a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, Administratie Publica. Din anul 2009 este Membra a Baroului Bucuresti, iar incepand cu anul 2010 a Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa.

Infiintata in 1957, Wolf Theiss este specializata in acordarea de asistenta in domeniul afacerilor internationale. In cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 340 de avocati care acorda consultanta pentru societati comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare.á
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 23:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter