COMPANII, CARIERE

Wolf Theiss promoveaza un nou partener in biroul din Bucuresti

13 martie 2012, ora 12:43 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ciprian-Glodeanu-1.jpg
Casa de avocatura Wolf Theiss, prezenta in 12 jurisdictii din Europa Centrala, de Est si de Sud-Est, are un nou partener al biroului din Bucuresti, Ciprian Glodeanu.

Ciprian Glodeanu s-a alaturat echipei Wolf Theiss Romania in 2006, iar din 2008 a preluat coordonarea departamentului de real estate, participand la cea mai mare tranzactie imobiliara din Romania, in cadrul careia OMV Petrom a vandut un teren de 11 hectare in nordul Bucurestiului.

Ciprian Glodeanu impreuna cu Bryan Jardine, coordonatorul regional al activitatii de consultanta in domeniul energiei regenerabile, au pus bazele departamentului specializat de consultanta in domeniul energiei regenerabile in cadrul biroului local Wolf Theiss.

Echipa noului departament a asistat dezvoltatori de parcuri eoliene atat in faza initiala, prin intocmirea rapoartelor de fezabilitate si obtinerea autorizatiilor specifice (inclusiv de conectare la retea) precum si in derularea negocierilor cu potentialii investitori.Ciprian Glodeanu este membru al Baroului Bucuresti din anul 2000 si detine o diploma de master in drept privat. Este membru fondator si Presedinte al Romanian Photovoltaic Industry Association.

Ciprian Glodeanu si-a inceput profesia de avocat in cadrul firmei de avocatura Bostina si Asociatii, fiind promovat pana la pozitia de partener in decursul a 6 ani.

Infiintata in 1957, Wolf Theiss detine 12 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 300 de avocati care acorda consultanta pentru societati comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Ianuarie 2020, 04:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter