- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Alpha Bank lanseaza conturi de economii cu dobanda variabila la lei si euro

20 Aug, 14:50 • Redactia DailyBusiness
Alpha Bank Romania a lansat conturi de economisire in lei sau euro, cu dobanda variabila, de pana la 5,5% pe an pentru lei si 3% pentru euro, sumele capitalizandu-se lunar.
Alpha Bank lanseaza conturi de economii cu dobanda variabila la lei si euro

„Rata de dobanda aferenta „Alpha Premier” se apropie de nivelul celei a unui depozit la termen – de pana la 5,5% p.a pentru contul in lei si de pana la 3% p.a pentru contul in euro. Dobanda este variabila, se calculeaza zilnic la soldul contului, pe intervale de sume si se capitalizeaza lunar, clientii primind dobanda pentru orice suma existenta in cont”, a anuntat luni banca.

[img=3237][/img]
Oferta este valabila pana la finele lunii august.

Pentru deschiderea contului Alpha Premier suma minima este 100 lei sau 25 euro. Deschiderea contului este gratuita, iar pentru conturile deschise pana la sfarsitul lunii august clientii beneficiaza de reducerea cu 75% a comisionului de administrare lunar pentru un an, valoarea acestuia fiind astfel 1 leu / luna pentru conturile in lei sau 0,25 euro pentru conturile deschise in euro.

Contul de economisire Alpha Premier poate fi deschis in oricare dintre unitatile bancii sau prin serviciul de internet banking Alpha Click.