FINANTE-BANCI, BURSE

Alro: Credit revolving de 137 de milioane de dolari

12 februarie 2016, ora 10:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
alro.jpg
Alro, cel mai mare producător de aluminiu din Europa Centrală și de Est, a incheiat acord de creditare cu un sindicat de bănci condus de Raiffeisen Bank International şi Raiffeisen Bank România, pentru o sumă de 137 de milioane de dolari.

Acordul de creditare de tip revolving, în valoare de 137 de milioane de dolari, a fost încheiat cu un sindicat de bănci. Principalul său scop este refinanțarea creditului revolving de 120 de milioane de dolari, încheiat cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în 2010.

Consorțiul bancar include Raiffeisen Bank International şi Raiffeisen Bank România, ambele în calitate de co-ordonator şi Aranjor Principal Mandatat (APM), Unicredit Bank, OTP Bank, Eximbank, Garanti Bank, Intesa Bank, Banca Transilvania, fiecare în calitate de APM, precum şi Zamfirescu, Racoţi & Partners, care a asistat compania pe partea juridică.
 

Alro garantează împrumutul cu active imobile principale, ipoteci mobiliare, ipoteci asupra drepturilor și despăgubirilor din polițele de asigurare care acoperă bunurile companiei şi care fac obiectul garanțiilor constituite, precum și cu ipoteca asupra acțiunilor Alum, deținute de Alro și asupra acțiunilor Conef SA, deținute de Alro.În termenii acestui acord, Alro va continua să își conducă afacerile în mod prudent şi diligent, să mențină contabilitatea exactă și controlul costurilor şi să plătească, în continuare, toate taxele la scadență.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 19:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter