FINANTE-BANCI, CARIERE

Andreea Stoica a fost promovata ca senior sales manager al Uniqa International

03 februarie 2014, ora 12:48, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Andreea Stoica-Uniqa-2.jpg
Andreea Stoica (foto), fostul sef al departamentului brokeri&corporate al Uniqa Asigurari, a fost numita senior sales manager for brokers & MLM in cadrul Uniqa International, incepand cu ianuarie 2014.

Din aceasta pozitie, ea coordoneaza activitatile de vanzari legate de brokeri & MLM in cele 15 piete din ECE ale grupului: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina si Ungaria.

Andreea Stoica (35 de ani) si-a inceput activitatea la Uniqa Asigurari in 2009, iar in 2010 a preluat Departamentul Brokeri, concentrandu-se pe dezvoltarea acestui canal de vanzare. In 2011 a fost unul dintre membrii echipei care a infiintat Departamentul Brokeri&Corporate si a contribuit la cresterea activitatii companiei pe cele doua segmente.

Daca in 2009 primele brute subscrise prin intermediul brokerilor reprezentau 27% din totalul primelor inregistrate de Uniqa Asigurari, in 2013 ponderea acestora a ajuns la 53%, brokerii fiind unul dintre cele mai importante canale de vanzare.

In 2008, un alt manager roman a fost promovat in cadrul Uniqa International. Gabriela Rusu, fost manager de marketing al Uniqa in Romania, a fost numita head of strategic marketing department in cadrul Uniqa International.

Uniqa opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane. In 2010 Uniqa a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania Uniqa Asigurari de viata, cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup.Uniqa Insurance Group, cu sediul central in Austria, are aproximativ 40 de companii in 19 tari si 22.000 de angajati, oferind servicii de asigurari pentru 9 milioane de clienti. Uniqa opereaza in 15 tari din Europa Centrala si de Est: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina si Ungaria. De asemenea, Grupul detine companii de asigurari in Italia, Elvetia si Liechtenstein.

In primele noua luni din 2013, Uniqa Asigurari si-a majorat primele brute subscrise cu 28%, pana la 443,4 milioane de lei. In acelasi timp, Uniqa Asigurari a platit despagubiri in cuantum de 308 milioane de lei.Compania are peste 500.000 de clienti.

Piata asigurarilor a stagnat in primele 9 luni ale anului 2013, companiile inregistrand prime brute subscrise in valoare de 6,174 miliarde lei, potrivit datelor preliminarii raportate de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF).

Indemnizatiile brute platite (despagubirile platite de asiguratori) pentru asigurarile generale si de viata, in primele 9 luni ale anului 2013, au fost 3,697 miliarde lei, in scadere cu 2,44% (aproximativ 90 milioane de lei) fata de primele 9 luni din 2012.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:07
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter