FINANTE-BANCI

Asigurarea casei, la pachet cu un voucher pentru cumparaturi de electronice

15 februarie 2012, ora 14:20   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
articole-2101-astra-asigurari.jpg
Compania Astra Asigurari ofera pentru clientii care achizitioneaza o asigurare facultativa a locuintei un voucher de cumparaturi utilizabil in magazinele Flanco, cu o valoare egala cu costul primei de asigurari in primul an de contract.

Ca urmare a parteneriatului incheiat intre Astra si retailerul Flanco, clientii Astra Asigurari care contracteaza in perioada 15 februarie – 15 aprilie o asigurare facultativa a locuintei vor beneficia de un voucher de reducere ce poate fi utilizat in magazinele Flanco.

Valoarea reducerii va fi egala cu valoarea primei de asigurare in primul an de contract, putand depasi si 1.000 de euro, insa aceasta poate sa reprezinte maximum 10% din valoarea produselor cumparate din reteaua Flanco.

Parteneriatul dintre Astra si Flanco a fost anuntat la o saptamana dupa ce compania de asigurari Piraeus Insurance Broker a incheiat un parteneriat cu retailerul Domo, in urma caruia clientii vor putea achizitiona polite RCA direct de pe site-ul acestuia.Astra Asigurari, cea mai mare companie din domeniu, a subscris, in primele 9 luni din 2011, un volum de prime brute subscrise (PBS) in valoare totala de 870,3 milioane de lei, in crestere cu 3,47%, comparativ cu aceeasi perioada de anul trecut.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Eu, contribuabilul a spus:
25/03/2012 15:09
Eu NU vreau sa-mi asigur Locuinta!!!!Vreau sa-mi asum riscul sa fiu inundat la etajul II dintr-un bloc din Timisoara!!(din cauze naturale, ca altfel nu te despagubeste)Vreau sa vad si eu ziua aia in care apele vor ajung in TM pana la etajul doi incat sa TREBUIASCA sa-mi fac asigurare!!LA fel si in ceea ce priveste cutremurul...centrul seismic este la Parta , iar maximul din ultimiii 50 de ani a fost de 4 grade Richter, adica imi va cadea o sticla ,de otet sa zicem, din dulap!!.Vreau sa-mi asum riscul sa-mi cada sticla de otet!E dreptul meu!!De ce sa platesc eu tampeniile altora ?(ex.taieriile de paduri,construireade microcentrale pe albiile raurilor si deci indiguirea necontrolata si fara raspundere, case construite in zone cu risc seismologic crescut care nu sunt adaptate acestor conditii-structura corespunzatoare...vezi Japonia).NU VREAU SA MAI UMPLU BUZUNARELE HOTILOR!!!! M_AM SATURAT!!VREAU SA DECID EU PT. MINE!!!
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 02:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter