FINANTE-BANCI

Astra are sechestru asigurator pe bunuri pana la aproape 94 milioane lei, la cererea CNADNR

08 aprilie 2014, ora 18:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
asigurari2.jpg
Astra are sechestru asigurator pe bunuri pana la concurenta sumei de 93,9 milioane de lei dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins apelul companiei la o sentinta a Tribunalului Bucuresti din luna decembrie, care a admis o cerere a CNADNR privind instituirea sechestrului.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a solicitat Tribunalului Bucuresti, printr-o cerere depusa la 16 decembrie 2013, infiintarea sechestrului aspura bunurilor Astra Asigurari, in baza unei polite emise in favoarea Romstrade, companie aflata in insolventa, pentru realizarea unui tronson de autostrada.

"Admite in parte cererea de infiintare a sechestrului asigurator formulata de creditoarea CNADNR in contradictoriu cu debitoarea Astra. Dispune infiintarea sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile si imobile ale debitoarei pana la concurenta sumei de 93.930.037,02 lei. Fixeaza cautiune in cuantum de 9.393.003 lei, ce urmeaza a fi achitata de creditoare in termen de 10 zile de la comunicarea incheierii. Nedepunerea cautiunii in termenul fixat de instanta atrage desfiintarea de drept a sechestrului asigurator. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica in data de 19 decembrie 2013", se arata in sentinta Tribunalului Bucuresti.

Cinci zile mai tarziu, Astra Asigurari a formulat apel la decizia tribunalului. La 2 aprilie, Curtea de Apel a respins apelul asiguratorului ca nefondat, relateaza Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 Octombrie 2020, 18:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter