FINANTE-BANCI, CARIERE

Astra Asigurari isi ia presedinte de la Euroins

19 septembrie 2012, ora 13:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Iulius-Alin-BUCSA,-mare.jpg
Astra Asigurari a anuntat miercuri ca il va numi pe Iulius Alin Bucsa (foto) presedinte al directoratului, in timp ce Alexander Adamescu se va reintoarce in Consiliul de Supraveghere al companiei.

"Iulius Alin Bucsa se va alatura echipei Astra Asigurari in functia de presedinte directorat si urmeaza sa primeasca avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA)", se arata intr-un comunicat al societatii.

Iulius Alin Bucsa, 39 de ani, vine de pe pozitia de director general - CEO al Euroins Romania pe care a ocupat-o in ultimii trei ani, si a detinut functii de conducere in cadrul companiilor Asirom si BCR Asigurari.

El este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si are un master in tranzactii internationale.Astra Asigurari a fost infiintata in anul 1991 si are un capital social de 192,71 milioane de lei, controlat de The Nova Group Investments Romania SA - 72,68% si Epsilon Estate Provider SRL- 27,02%, alaturi de mai multe persoane fizice si juridice, cu o participatie reprezentand 0,3% din capitalul social.

In 2011, Astra Asigurari a inregistrat prime brute subscrise in valoare totala de 1,01 miliarde de lei, in scadere cu 6,5% fata de anul precedent, ocupand prima pozitie in topul asiguratorilor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 03:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter