FINANTE-BANCI

Astra Asigurari se extinde in America Latina

06 februarie 2013, ora 14:12, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Iulius-Alin-BUCSA,-mare.jpg
Compania romaneasca Astra Asigurari a anuntat miercuri ca va incepe, in prima parte a acestui an, sa vanda polite pentru clientii din Ecuador, iar in urmatorii ani doi ani se va extinde si pe pietele din Peru, Columbia si Bolivia.

Asiguratorul nu o sa deschida birouri in acele tari, ci va subcrie din Romania, prin brokeri locali.

Vom subscrie in prima parte a anului 2013 din Romania, iar liniile de business vor fi pentru inceput property, riscuri catastrofale, aviatie si maritime. Intentionam de asemenea sa ne extindem si in alte tari din America Latina in urmatorii doi ani - Peru, Columbia, Bolivia”, a declarat Iulius Alin Bucsa (foto), presedinte directorat Astra Asigurari.

Valoare investitiilor in sucursalele Astra Asigurari deschise in afara tarii se ridica pentru inceput la peste opt milioane de euro.Valoare investitiilor in sucursalele Astra Asigurari deschise in afara tarii se ridica pentru inceput la peste 8 milioane de euro.

Agentia de rating Pacific Credit Rating, care opereaza in America Latina, a acordat companiei Astra Asigurari rating AA+, foarte puternic, ca urmare a intentiei de extindere a activitatii in Ecuador.

“Rating-ul AA+ se acorda societatilor cu o capacitate excelenta de respectare a conditiilor contractuale, lichiditate si profitabilitate foarte buna, factor de risc minim si impact pozitiv in dezvoltarea economiei locale si implicit a pietei de asigurari, arata raportul Pacific Credit Rating”, se precizeaza in comunicatul asiguratorului.

Astra Asigurari activeaza pe piata din Romania de peste doua decenii.

Compania a deschis doua sucursale in afara teritoriului Romaniei, in Ungaria, la finalul anului 2010 (Astra Biztosito), respectiv in Slovacia (Astra Poistovna) in decembrie 2012 si un birou de vanzari in Germania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 03:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter