- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Astra Asigurari vrea afaceri de 5 mil. euro in 12 luni prin portalul de vanzari online

02 Dec, 14:30 • Redactia DailyBusiness
Astra Asigurari estimeaza ca va incheia in urmatoarele 12 luni peste 50.000 de polite prin intermediul unui site de vanzari lansat miercuri, cu o valoare a primelor brute subscrise de peste 5 milioane euro, a declarat Dacian Vinereanu, vicepresedintele Directoratului companiei.
Astra Asigurari vrea afaceri de 5 mil. euro in 12 luni prin portalul de vanzari online

Clientii companiei vor putea incheia online 5 tipuri de polite de asigurare, respectiv RCA, Casco, doua tipuri de polite pentru asigurarea locuintei, precum si asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, conform Mediafax.

Aceste categorii de polite reprezinta peste 90% din portofoliul de retail al companiei.

„Avem ca target, in primul an de la lansarea site-ului, sa vindem peste 50.000 de polite prin acest canal, din care 40% RCA, 40% property (asigurari de locuinte) si 15% Casco. Estimam prime brute subscrise de peste 5 milioane euro prin acest canal de vanzare”, a afirmat miercuri Vinereanu.

Politele de asigurare incheiate prin intermediul site-ului pot fi platite online, cu cardul, sau prin modalitatile clasice de plata, respectiv la ghiseul bancilor partenere, transfer bancar sau internet banking.

Compania Astra Asigurari a inregistrat in primele 9 luni ale acestui an un profit net in valoare de 4,179 milioane lei, de 3 ori mai mare fata de profitul inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut. In aceeasi perioada, volumul primelor brute subscrise totale se cifreaza la 611,378 milioane lei.