FINANTE-BANCI, TURISM

Astra participa la asigurarea flotei aeriene Germania Fluggesellschaft

04 aprilie 2013, ora 16:33, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Germania Fluggesellschaft.jpg
Astra Asigurari a incheiat un contract de asigurare pentru aeronavele companiei Germania Fluggesellschaft, pe o perioada de un an, iar polita include asigurare Casco pentru aeronave si piese de schimb, de raspundere fata de terti, pasageri, bagaje, marfa si posta.

Flota Germania Fluggesellschaft are in componenta 19 de aeronave (11 - Boeing B737 si opt aeronave Airbus A319). Valoarea totala a flotei este de 700 de milioane de dolari.

Iulius Alin Bucsa, presedinte directorat Astra Asigurari, a precizat ca acest contract este inca un pas in extinderea internationala a companiei.

Germania Fluggesellschaft are sediul in Berlin si a fost fondata in anul 1979. Compania opereaza curse regulate si de tip charter in peste 30 de destinatii internationale, transportand anual peste 2,5 milioane de pasageri.Astra Asigurari administreaza, de peste 20 de ani, majoritatea contractelor din domeniul aviatiei din Romania, inclusiv Tarom (cel mai mare client local in domeniul asigurarilor de mijloace de transport aerian).

Astra Asigurari activeaza pe piata din Romania de peste doua decenii. Compania s-a desprins in 1991 din fostul ADAS. Compania a deschis doua sucursale in afara teritoriului Romaniei, in Ungaria, la finalul anului 2010 (Astra Biztosito), respectiv in Slovacia (Astra Poistovna) in decembrie 2012.

Recent, asiguratorul l-a atras pe Liviu Stoicescu, fost membru al directoratului Omniasig VIG, fiind propus de Consiliul de Supraveghere al Astra ca membru in directorat.

Astra Asigurari a subscris anul trecut prime de 1,13 miliarde de lei, in crestere cu 12,3% fata de anul precedent, din care 66 milioane de lei reprezinta venituri din polite incheiate de subsidiara din Ungaria, Astra Biztosito. Rezultul Astra nu include si activitatea sucursalei asiguratorului din Slovacia, deschisa in decembrie 2012, care nu a inregistrat subscrieri.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 01:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter