FINANTE-BANCI, BURSE

Astra pierde o batalie in instanta cu CNADNR. Miza: 95 milioane lei

16 octombrie 2014, ora 13:07 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
gavel1.jpg
Curtea de Apel Bucuresti a respins apelul companiei de asigurari Astra, aflata in administrare speciala, impotriva unei sentinte a instantei din luna decembrie prin care asiguratorul este obligat sa plateasca CNADNR aproape 95 de milioane de lei.

La finele lunii decembrie, Tribunalul Bucuresti a admis cererea de chemare in judecata formulata in martie 2013 de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in contradictoriu cu Astra si a obligat compania de asigurari la plata catre CNADNR a sumei de 93,93 milioane de lei, cu titlu de garantie, si a sumei de 955.749 lei, cu titlu de cheltuieli de judecata.

Astra trebuie sa achite catre CNADNR suma de 93,93 milioane de lei in baza unei polite emise in favoarea Romstrade, companie aflata in insolventa, pentru realizarea unui tronson de autostrada.

"Curtea de Apel Bucuresti a respins apelul formulat de societate si cererea societatii de acordare a cxheltuielilor de judecata ca nefondate. Hotararea Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, putand fi atacata cu recurs in termen de 30 de zile de la data comunicarii", se arata intr-un document transmis de Astra Bursei De Valori Bucuresti (BVB).Compania a informat ca isi rezerva dreptul de a exercita caile de atac la decizia instantei.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 03:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter