- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Astra Uniqa si-a luat director de asigurari de viata de la Omniasig

25 Mar, 11:16 • Redactia DailyBusiness
Cornelia Scarlatescu este, incepand de pe 20 martie, directorul directiei de asigurari de viata al Astra Unica. Ea a ocupat anterior functia de director de operatiuni asigurari de sanatate la Omniasig.
Astra Uniqa si-a luat director de asigurari de viata de la Omniasig

Scarlatescu are o experienta de 11 ani in asigurari de viata si este de profesie medic, iar inainte de a se altura echipei Astra-Uniqa a fost directorul de operatiuni asigurari de sanatate la Omniasig, sef de departament asigurari de sanatate si accidente persoane in Allianz-Tiriac si consilier pe probleme de asigurari de viata la ING.

Obiectivele noului director de asigurari de viata al Astra-Uniqa vizeaza dezvoltarea segmentului de asigurari de sanatate, completarea portofoliului de produse de viata existent cu produse noi si adaptarea conditiilor existente la cerintele actuale ale pietei din Romania. Aceasta isi propune totodata sa acorde o mare atentie categoriei de produse corporate.

Directia Asigurari de Viata a Astra-Uniqa are, incepand din 20 martie, 8 noi membri proveniti din companii precum Allianz-Tiriac, Omniasig sau ING.

In 2007, valoarea primelor subscrise de companie pe segmentul asigurari de viata a crescut cu 333% fata de anul anterior, insumand pana la 6,97 mil. lei.