FINANTE-BANCI, TURISM

Avionul Tarom lovit sambata de fulger este asigurat de Astra

16 ianuarie 2013, ora 12:35, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Tarom-mare.jpg
Avionul de tip Airbus al companiei Tarom implicat in incidentul de sambata, 12 ianuarie 2013, ca urmare a unei lovituri de un fulger la aterizarea pe aeroportul din Istanbul, este asigurat de Astra.

Aeronavele Tarom sunt asigurate de compania Astra inca din anul 2007 si acopera atat polita Casco cat si raspunderea civila, se arata intr-un comunicat al companiei de asigurare.

Potrivit companiei, Astra a platit mai multe daune din piata de asigurari aviatice, printre care si cea mai mare dauna platita vreodata in Romania, pentru incidentul in care a fost implicata, in anul 1991, aeronava prezidentiala - 33 milioane dolari, care apartinea Romavia.

De asemenea, pentru incidentul aviatic de pe pe Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, in decembrie 2007, Astra Asigurari a platit 10 milioane dolari pentru o aeronava Tarom si 4,2 milioane dolari pentru o aeronava apartinand Romavia, in aprilie 2008.Astra Asigurari activeaza pe piata din Romania de peste doua decenii. Compania s-a desprins in 1991 din fostul ADAS. Din 1991, compania a trecut printr-un proces de transformare.

Astra a deschis doua sucursale in afara teritoriului Romaniei, in Ungaria, la finalul anului 2010 (Astra Biztosito), respectiv in Slovacia (Astra Poistovna) in decembrie 2012 si un birou de vanzari in Germania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 Octombrie 2020, 18:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter