FINANTE-BANCI

Avocat de Silicon Valley cere daune morale de la ING Bank Romania

03 septembrie 2014, ora 17:34, autor(i): Madalina Pana 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
pepa.jpg
Un avocat de origine canadiana, care a profesat si in Silicon Valley, da in judecata ING Bank Romania, solicitand daune morale.

Steven Michael Pepa, avocat care s-a stabilit de 10 ani in Romania, a initiat un proces impotriva subsidiarei locale a ING Bank, potrivit unui dosar inregistrat miercuri la Tribunalul Bucuresti.

Contactat de catre DailyBusiness.ro, Steven Pepa a mentionat ca este vorba de un caz important ce ar putea ajunge pana la Curtea de Apel Bucuresti.

Pentru mai multe detalii, acesta ne-a indrumat catre avocata lui, Raluca Anderco. Ea a spus insa ca nu poate da niciun detaliu, demersul juridic fiind abia la inceput.

Pepa are experienta in domeniul M&A, servicii bancare & financiare si piete de capital.Este absolvent al Harvard si a mai practicat avocatura in Silicon Valley si Toronto.

In 2004, acesta a venit in Romania pentru a se alatura echipei de avocati din regiune a Linklaters. Ulterior, si-a deschis propria casa de avocatura, Pepa&Associates, cu birouri in Bucuresti, Sofia, Nicosia si Belgrad.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 01:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter