FINANTE-BANCI

Banca din România care colaborează cu ANAF pentru acordarea mai rapidă de credite

08 octombrie 2015, ora 16:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bank.jpg
Banca Românească S.A. – Membră a Grupului “National Bank of Greece” – a încheiat un protocol cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), prin care facilitează acordarea de credite clienților săi.

În baza acordului de colaborare, Banca Românească poate verifica la ANAF veniturile celor care solicită un credit, reducând, astfel, timpul de răspuns.

Colaborarea cu ANAF simplifică procesul de creditare și reduce birocrația. Astfel, în cazul salariaților, nu mai este necesară adeverința de venit, respectiv cuponul de pensie, pentru pensionarii care solicită acordarea unui credit.

Verificarea se face doar cu acordul clienților, în baza unui acord de consultare.“Am implementat protocolul cu ANAF având în minte confortul clienților noștri. Ne-am dorit ca ei să facă mult mai puține drumuri până la bancă și, dacă îndeplinesc condițiile de eligibilitate, să poată primi creditul în aceeași zi”, spune Dan Grigoriu, Director al Diviziei Produse și Segmente Retail la Banca Românească.

Clienții Băncii Românești pot lua credite de nevoi personale fără ipotecă, în valoare de minimum 1.000 de lei și maximum 80.000 de lei, pe o perioadă de până la 5 ani cu o dobândă de 8.92%.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 26 Octombrie 2020, 09:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter