- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Bancpost a lansat un nou card de debit adresat companiilor mici si persoanelor fizice autorizate

20 Apr, 15:30 • Redactia DailyBusiness
Bancpost a lansat, luni, un nou card de debit in lei, Visa Business, destinat companiilor mici si persoanelor fizice autorizate, care ofera posibilitatea emiterii unui numar nelimitat de carduri suplimentare sau plata facturilor la bancomatele institutiei de credit.
Bancpost a lansat un nou card de debit adresat companiilor mici si persoanelor fizice autorizate

Cardul Visa Business de la Bancpost este un card de debit in lei cu utilizare internationala.

Noul produs poate fi utilizat atat pentru plata bunurilor si serviciilor furnizate de comerciantii din tara sau strainatate, cat si pentru retrageri de numerar de la ghiseele si ATM-urile Bancpost sau ale altor banci, in tara sau in strainatate, a precizat banca.

Folosirea cardului ofera utilizatorului posibilitatea de a avea acces non-stop la disponibilul din contul atasat cardului, de a cere emiterea unui numar nelimitat de carduri suplimentare, de a obtine informatii privind soldul contului atasat cardului direct de la bancomatele bancii sau ale altor institutii de credit sau de a plati facturile la ATM-urile Bancpost.

Bancpost, membra a grupului elen Eurobank EFG, are in prezent 286 de unitati teritoriale.

Grupul Eurobank EFG este prezent in Grecia, Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru.