- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Bancpost a relansat oferta de produse pentru persoanele fizice

22 Nov, 15:19 • Redactia DailyBusiness
Bancpost, membra a grupului elen EFG Eurobank, si-a regandit oferta de produse si servicii pentru clientii persoane fizice, acestea fiind incluse in pachete special construite ce tin cont de varsta, veniturile si obiceiurile financiare ale clientilor, au anuntat marti oficialii bancii.
Bancpost a relansat oferta de produse pentru persoanele fizice

„Am grupat produsele in pachete personalizate si le-am oferit astfel spre vanzare ca parte din noua strategie a Bancpost”, a declarat Liviu Fierastrau, directorul Directiei Persoane Fizice – Bancpost.

Astfel, clientilor cu varsta de peste 18 ani care doresc sa isi deschida un cont curent in lei sau sa obtina un card de debit MasterCard Standard, Bancpost le ofera posibilitatea de a alege intre Pachetul Preferat si Pachetul Preferat Plus. Aditional produselor standard incluse in cele doua pachete, clientii pot opta pentru cardurile de credit Visa sau American Express.

Pentru tinerii peste 14 ani, elevi sau studenti care isi primesc bursele ori drepturile banesti intr-un cont Bancpost, banca a grupat in Pachetul FUNtastic contul curent in lei, cardul de debit MasterCard Standard si acces la serviciul Fastbanking. Pachetul nu are costuri de administrare lunara, iar cardul de debit este emis gratuit.

Clientii care primesc pensia intr-un cont Bancpost beneficiaza de asemenea de un pachet de produse dedicate. Pachetul Senior Activ include contul curent in lei, contul de economii „Senior Activ” si cardul de debit Visa Clasic „Senior Activ”. Suplimentar, clientii pot opta pentru constituirea unui depozit la termen, activarea serviciului Fastbanking, contractarea unui overdraft sau a unui card de credit.

Pentru clientii care aleg virarea salariului intr-un cont Bancpost in baza unei conventii incheiata intre Bancpost si angajator, banca ofera, prin Pachetul Favorit, alaturi de contul curent in lei, acces la serviciul Fastbanking si cardul de debit MasterCard Standard. Totodata, clientii care opteaza pentru acest pachet pot beneficia de costuri reduse in cazul contractarii unor produse de creditare (overdraft, credit de consum, credit de nevoi personale cu ipoteca sau credit ipotecar/imobiliar). Pentru aceasta categorie de clienti Bancpost ofera un bonus de dobanda de pana la 0,75% la constituirea depozitului Prim.

Bancpost urmeaza sa fuzioneze cu Alpha Bank, dupa ce grupurile elene EFG Eurobank si Alpha Bank au decis sa isi uneasca fortele pentru a forma a treia banca de pe piata locala, dupa BCR si BRD. Entitatea rezultata va functiona sub noua [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/fuziunea-eurobank-efg-cu-alpha-bank-ar-putea-spori-capacitatea-greciei-de-a-depasi-criza-70788/ ]denumire comerciala de Alpha Eurobank[/url].

EFG Eurobank detine in Romania: Bancpost, EFG Retail Services IFN, EFG Eurobank Mutual Funds Management Romania SAI, EFG Eurobank Finance Romania, EFG Eurobank Securities Romania, EFG Eurobank Leasing, EFG Eurobank Property Services, EFG IT Shared Services, EFG Eurolife Asigurari Generale si prin EFG Eurolife Asigurari de Viata.