- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Bancpost introduce alerta prin SMS pentru cardurile de credit

12 Jan, 12:05 • Redactia DailyBusiness
Bancpost a anuntat introducerea unui serviciu de alerte prin SMS pentru detinatorii cardurilor de credit VISA Bancpost care efectueaza tranzactii ce depasesc 100 de lei. Clientii vor putea primi un raport despre toate tranzactiile efectuate prin cardul bancar.
Bancpost introduce alerta prin SMS pentru cardurile de credit

Alertele sunt disponibile pentru retragerea de numerar de la ATM, plata cu cardul sau achitara cumparaturilor efectuate la comercianti sau online. Noul serviciu face parte din strategia de securitate a cardurilor de credit oferite pentru clientii Bancpost.

„Titularul de card va fi atentionat de fiecare data cand din contul sau
vor fi debitate sume de bani ce depasesc 100 de lei. E o metoda de a controla
eficient platile pe care le faci cu cardul de credit”, a declarat George
Georgakopoulos, director senior executiv in cadrul Bancpost.

Notificarea prin SMS va fi disponibila gratuit tuturor utilizatorilor cardului de credit VISA Bancpost si poate fi dezactivata la dorinta clientului.

Cardurile de credit VISA emise de Bancpost (Electron, Clasic, Gold si Brilliant) sunt carduri in lei, destinate persoanelor fizice si pot fi folosite atat pe teritoriul tarii cat si in strainatate, pentru retrageri de numerar, plati la comercianti sau pentru cumparaturi on-line.

Bancpost a fost fondata in 1991 si este detinuta in prezent de grupul elen EFG Eurobank Ergaias. Prin fuziunea dintre acest grup si Alpha Bank AE, un alt important grup bancar elen, va avea loc cea mai mare conoslidare inregistrata pana in prezent pe piata locala, banca rezultata urmand [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/se-naste-a-treia-mare-banca-din-romania-concurenta-a-dat-unda-verde-fuziunii-alpha-bank-cu-bancpost-71214/]sa ocupe locul al treilea[/url] in functie de active.