- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Bancpost lanseaza creditul ipotecar \”Sigur Acasa\”

08 Mar, 13:58 • Redactia DailyBusiness
Bancpost lanseaza un nou produs - "Sigur Acasa" - credit ipotecar cu asigurare de risc de somaj, a anuntat luni banca.
Bancpost lanseaza creditul ipotecar \Sigur Acasa\

Creditul ipotecar „Sigur Acasa” are o dobanda fixa pentru primii trei ani incepand de la 7,95% si rate lunare fixe in primii trei ani. De asemenea, sunt asigurate pana la 12 rate de credit in caz de somaj in primii trei ani.

Banca ofera o polita de asigurare de viata pentru toata durata creditului, primele de asigurare fiind platite de banca. Perioada maxima de creditare este de 35 de ani iar comisionul lunar de administrare este zero.

Bancpost ofera acest produs incepand de luni 8 martie, 2010 in toate cele 286 de unitati aflate pe intreg teritoriul tarii.

Campania de comunicare prin care este promovat creditul ipotecar are la baza conceptul de familie.

Bancpost este membra a grupului Eurobank EFG, o institutie bancara europeana cu active totale de 84,3 miliarde euro (septembrie 2009).

Grupul are peste 23.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de peste 1.600 sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.

Grupul Eurobank EFG este prezent in Grecia, Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru. Eurobank EFG este membra a EFG Group, un grup bancar prezent in 40 de tari.

Anul trecut, mai multe banci, printre care BCR, CEC Bank si Garanti Bank, au oferit credite cu asiguare de risc de somaj.