- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Bancpost lanseaza o linie de finantare pentru firme \”Da credit ideii tale\”

22 Mar, 17:56 • Redactia DailyBusiness
Bancpost lanseaza linia de credit "Da credit ideii tale", pentru companiile mici si persoanelor fizice autorizate, a anuntat luni banca.
Bancpost lanseaza o linie de finantare pentru firme \Da credit ideii tale\

„Oferta noastra raspunde nevoii de dezvoltare a afacerii atunci cand intreprinzatorul vrea sa profite de o oportunitate, cand un furnizor nou ii poate oferi mai mult, sau pur si simplu atunci cand vrea sa-si acopere unele cheltuieli neprevazute”, se arata in comunicatul bancii.

Suma ce poate fi obtinuta prin aceasta linie de credit ii permite utilizatorului acoperirea nevoilor imediate de lichiditati, volumul creditului stabilindu-se in functie de necesitatile de finantare, precum si de posibilitatile de rambursare.

Linia de credit poate fi utilizata pentru a sustine afaceri din diverse sectoare de activitate.

Clientul utilizeaza din fondurile puse la dispozitie, cand si cat ii este necesar iar dobanda se plateste lunar doar in functie de sumele utilizate.

De asemenea, nu vor fi rate lunare fixe, iar sumele utilizate se vor restitui atunci cand clientul va dispune de lichiditati.

Aceasta facilitate este disponibila pe o perioada nelimitata, cu revizuiri anuale.

„Companiile mici si persoanele fizice autorizate reprezinta un segment de clientela prioritar in cadrul strategiei comerciale a bancii”, se mai arata in comunicatul bancii.

Bancpost si-a propus sa devina principalul partener al companiilor mici si al persoanelor fizice autorizate prin alocarea unei structuri comerciale dedicate si oferirea unei game de produse si servicii complete si personalizate.

Bancpost este membra a grupului Eurobank EFG, o institutie bancara europeana cu active totale de 84,3 miliarde euro (septembrie 2009). Grupul are peste 23.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de peste 1.600 sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.

Grupul Eurobank EFG este prezent in Grecia, Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru. Eurobank EFG este membra a EFG Group, un grup bancar prezent in 40 de tari.