FINANTE-BANCI, TURISM

Bancpost si Wizz Air au lansat un card de credit co-branded. Vezi cat e dobanda

24 ianuarie 2014, ora 17:03, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
wizzair.jpg
Companie aeriana low-cost Wizz Air si Bancpost au lansat in parteneriat un card de credit co-branded si programul de loialitate asociat, äShop&Travelö. Suma maxima a unui imprumut poate ajunge pana la 38.000 lei, comform bancii.

äDAE pentru un card de credit Wizz MasterCard World este de 31,45% pe an, pentru o valoare totala a creditului de 5.367 lei, calculat pe o perioada de un an, considerand dobanda variabila pentru cumparaturi de 26% pe an, comision de emitere de 0 lei si comision de administrare anual de 45 lei. Suma totala de plata este 6.198 leiö, au explicat oficialii Bancpost pentru DailyBusiness.ro.

Wizz Bancpost este un card de credit MasterCard World emis de Bancpost. Noul card de credit si programul de loialitate sunt concepute pentru a acumula puncte de loialitate ce pot fi folosite ulterior la cumpararea de bilete sau alte servicii pe site-ul companiei aeriene.

Acest card de credit se adreseaza persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 23-65 ani si venituri nete de minim 500 lei.Bancpost este detinuta de grupul Eurobank. Banca ofera solutii financiar-bancare pentru segmentele de retail, corporate si institutional. Bancpost are peste 3.000 de angajati si o retea de distributie de 200 de sucursale si diverse canale alternative.

Grupul bancar elen Eurobank, proprietarul Bancpost, a inregistrat in primele noua luni din 2013 pierderi de 18,2 milioane de euro in Romania, in scadere cu 33,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Activele totale ale Eurobank in Romania erau la sfarsitul lunii septembrie de 3,9 miliarde de euro.

Wizz Air a transportat 13,5 milioane de pasageri in 2013, reprezentand o crestere de 12% comparativ cu anul precedent. Gradul mediu de incarcare a fost de 86%. Flota Wizz Air este compusa in prezent din 45 aeronave Airbus A320 si va creste la 53 in 2014, odata cu livrarea noilor aeronave de la Airbus.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 20:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter