FINANTE-BANCI, NEW MEDIA

BCR: Volumul taxelor si impozitelor platite prin Internet Banking a crescut de 3,5 ori

26 martie 2015, ora 13:47 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
laptop.jpg
Volumul taxelor si impozitelor platite prin Internet Banking de catre clientii Bancii Comerciale Romane (BCR) a crescut cu peste 250% in anul 2014, la peste 4,5 milioane lei, in creste de la 1,3 milioane lei cat s-a inregistrat in anul 2013.

BCR ofera clientilor sai persoane fizice posibilitatea achitarii contributiilor, impozitelor, taxelor sau altor obligatii fata de bugetul statului sau bugetele administratiilor locale prin intermediul serviciului de Internet Banking - Click 24 Banking. 

In primele 2 luni din acest an volumul taxelor si impozitelor platite prin Internet banking a fost de aproape 530.000 lei, in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut cand s-au inregistrat aproximativ 425.000 lei.

„Clientii nostri isi pot achita contributiile, impozitele, taxele sau alte obligatii fata de bugetul statului sau bugetele administratiilor locale prin intermediul serviciului de Internet Banking - Click 24 Banking. Acest lucru este confirmat de numarul tot mai mare a tranzactiilor inregistrate in luna Ianuarie si Februarie din acest an”, a declarat Marian Ignat, Director Executiv Directia Managementul Canalelor Retail, BCR.

Prin Internet Banking - Click 24 Banking, BCR pune la dispozitia clientilor o alternativa la costuri zero prin care clientii din toata tara pot plati impozite si taxe precum: impozitul pe venituri din activitati independente, impozitul pe venituri din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuala, taxe consulare, taxe pentru eliberari de permise si certificate, amenzi si alte sanctiuni, asigurari sociale pentru venituri din prestari de servicii, impozitul pe cladiri de la persoane fizice, impozitul pe terenuri de la persoane fizice, impozitul pe mijloacele de transport detinute de persoane fizice, impozitul pe venituri din concesiuni si inchirieri, etc.

Utilizatorii Click 24 Banking BCR pot utiliza sabloanele predefinite de BCR, care permit plata taxelor si impozitelor fara a necesita preinregistrarea pe siteurile administratiilor publice centrale sau locale.

Cei mai multi clienti care si-au platit impozitele prin Internet Banking sunt din Bucuresti (46%), urmati de cei din judetele Constanta (5%), Brasov (4%), Prahova, Galati, Cluj si Ilfov cu cate 3% fiecare si Timis, Sibiu si Iasi cu cate 2% fiecare.
Toti detinatorii de conturi curente BCR in lei au gratuit inclus in pachet accesul la Internet Banking si au posibilitatea de a plati impozite si taxe.

BCR este prima banca din Romania care a oferit clientilor sai, prin intermediul aplicatiei de internet banking, posibilitatea de a achita orice impozit sau taxa catre bugetele locale si de stat.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 17 Aprilie 2021, 01:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter