FINANTE-BANCI, BURSE

Black Friday în investiții: Certinvest lansează campania Purple Weeks

23 noiembrie 2015, ora 14:28 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Horia Gusta, Director general Certinvest.JPG
SAI Certinvest SA lansează astăzi, timp de două săptămâni - Purple Weeks 2015 - o campanie prin care își propune să atragă atenția asupra importanței investițiilor ca soluție de creștere a resurselor financiare personale și să orienteze interesul potențialilor investitori către fondurile de investiții.

Valoarea investițiilor în fonduri deschise de investiții în România este destul de mică, comparativ cu celelalte state din regiune, în România investiția medie pe cap de locuitor în acest tip de fonduri este de aproximativ 250 EUR, cu mult în urma valorii din Croația (450 EUR), Polonia (615 EUR) sau Ungaria (1220 EUR).  

“În România nu există încă o cultură solidă a investițiilor. A cheltui se confundă tot mai des cu a investi, o investiție presupune însă obținerea unor câștiguri, iar cheia succesului în investiții este de a o face consecvent. Venim cu această promoție pentru a încuraja investitorii să testeze produsele noastre financiare, să-și diversifice investițiile din portofoliu și să-și dezvolte un plan personal de investiții care să le genereze valoare”, a declarat Horia Gustă, Director general, Certinvest.

În cadrul Purple Weeks, investitorii în fondurile deschise de investiții administrate de Certinvest pot câștiga bonusuri pentru investițiile realizate, pe lângă randamentul obținut de pe urma investițiilor propriu-zise.   Astfel, cei care investesc în perioada 23 noiembrie - 6 decembrie 2015 vor beneficia de un bonus de 1,5% din suma investită, în limita a 100 de lei/fond de investiții, și de un bonus de comision de subscriere reprezentând contravaloarea comisionului de subscriere perceput de către fondul de investiții participant la promoție în care investitorul a realizat investiția.  Pentru a participa la promoție, investitorii care realizează investiții trebuie să îndeplinească cumulativ 3 condiții de eligibilitate: condiția de investiție și plată în perioada promoției, condiția de menținere a investiției până pe 31 mai 2016 și condiția de investiție nouă.

Fondurile de investiții participante la promoția Purple Weeks 2015 sunt: FDI Certinvest Obligaţiuni, FDI Certinvest BET Index, FDI Certinvest XT Index, FDI Certinvest BET-FI Index, FDI Certinvest Short Fund, FDI Certinvest Next Generation, FDI Certinvest Dinamic, FDI Certinvest Prudent, FDI Certinvest Tezaur.  

Daniela Vasile
Daniela Vasile

„Multă lume asociază fondurile de investiții cu riscuri ridicate, însă lucrurile nu stau chiar așa: există categorii diferite de fonduri de investiții, fiecare cu un grad de risc distinct. Spre exemplu, fondurile de investiții monetare sau de obligațiuni au, în general, un grad de risc scăzut. Aceste tipuri de fonduri de investiții sunt potrivite persoanelor care obișnuiesc să își păstreze economiile în depozite bancare. Această promoție este pentru ei, pentru că bonusul de 1,5% pe care îl primesc echivalează cu dobânda bancară anuală practicată la depozite de băncile mari din sistem. Practic, ei beneficiază de randamentul fondului ales, plus acest bonus, deci nu au nimic de pierdut”, a declarat Daniela Vasile, Director general adjunct, Certinvest.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 19 Iunie 2021, 18:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter