FINANTE-BANCI

Carpatica Asig și‐a majorat capitalul social cu 2,5 milioane lei

21 septembrie 2015, ora 16:14 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
carpatica.jpg
Carpatica Asig și‐a majorat capitalul, în data de 31 august 2015, cu o primă tranșă, în valoare de 2,5 milioane lei, compania având, în prezent, un nivel al capitalului social în valoare de 24.300.000 lei.

Majorarea de capital s‐a realizat prin aport în numerar al acţionarilor, în urma unei hotărâri din data de 30.06.2015.

“Vom continua, cu sprijinul acţionarilor noştri, implementarea planului de acţiuni şi a măsurilor incluse în noua strategie, pentru a susține operațiunile și a consolida poziția pe care compania o deține în piața de asigurări. Toate eforturile noastre se concentrează  în prezent pe eficientizarea activității de gestionare a daunelor, pe echilibrarea subscrierilor pe segmentul auto  și pe consolidarea portofoliului de clienți”, a declarat Liviu Stoicescu, director general Carpatica Asig.

Acționarii Carpatica Asig sunt companiile Atlassib Sibiu, cu un pachet de 93,97%  și Transcar Sibiu, cu o deținere de 5,96%. Un pachet de 0,07% din acțiunile companiei sunt deținute de persoane fizice.Carpatica Asig  şi‐a început activitatea în 1996, cu capital integral privat, sub denumirea ASA Asigurări Atlassib. Compania  și‐a schimbat denumirea în Carpatica Asig, în anul 2004. Parte a grupului financiar Carpatica, compania are la nivel naţional peste 90 de unităţi, colaborează cu peste peste 5.000 de intermediari şi practică doar asigurări generale (non‐viaţă).
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 18 Ianuarie 2021, 21:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter