FINANTE-BANCI

Ce se va intampla cu sefi ai Fiscului din judetele codase la incasari

07 iunie 2014, ora 11:36 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ioanapetrescu.jpg
Sefii administratiilor fiscale din judetele situate pe ultimele trei locuri la incasarile realizate si care nu si-au indeplinit programul de venituri vor da explicatii lunar in fata ministrului Finantelor Publice, Ioana-Maria Petrescu.

"In fiecare luna voi astepta la Bucuresti sa-mi dea explicatii conducerile administratiilor fiscale din judetele situate pe ultimele trei locuri la incasari si care nu si-au realizat veniturile programate. Va asigur ca nu veti face foarte multe drumuri la Bucuresti pentru ca vom gasi si alte solutii", le-a transmis vineri ministrul reprezentantilor conducerii regionale si judetene ai structurilor ANAF la o intalnire de lucru.

Oficialul i-a convocat pe acestia pentru a analiza situatia veniturilor incasate in ultimele trei luni.

"Misiunea dumneavoastra este sa aduceti bani la buget pentru masuri de relaxare fiscala, sustinerea politicilor sociale. Voi fi intransigenta fata de angajatii ANAF care nu isi inteleg misiunea si, mai ales, fata de cei care vor incalca legea", le-a spus Petrescu, potrivit Mediafax.Citeste siANAF: Incasari peste asteptari in ianuarie, datorita Directiei Antifrauda
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 12:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter