FINANTE-BANCI

CEC Bank si BEI au semnat acorduri de finantare de 145 milioane euro

18 august 2015, ora 12:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cec.jpg
CEC Bank si BEI au semnat pana in prezent acorduri de finantare in valoare totala de 145 milioane EUR, pentru cofinantarea proiectelor IMM-urilor, intreprinderilor de dimensiune medie si administratiilor publice locale, in cele mai diverse sectoare economice (industrie, servicii, turism, infrastructura).

Prin finantarea din surse BEI, clientii pot accesa produse pentru investitii pe termen mediu si lung, beneficiind de urmatoarele avantaje: dobanzi atractive, cu o marja redusa cu cel putin 0,5% fata de creditele standard; maturitati adaptate necesitatilor de finantare specifice; posibilitatea sustinerii proiectelor cu componenta europeana nerambursabila, prin co-finantare avantajoasa; conditii flexibile de obtinere a imprumutului, conditionalitatile specifice BEI ridicandu-se la un nivel de complexitate minim pentru astfel de variante de finantare.  

Cel mai recent acord de finantare semnat cu BEI prevede si o transa dedicata tinerilor. Astfel, se sprijina accesul la finantare firmelor care au angajat sau intentioneaza sa angajeze tineri cu varsta pana in 25 de ani, sunt detinute/administrate de o persoana tanara, ofera training vocational tinerilor sau au un acord de cooperare cu institutii de invatamant pentru angajarea tinerilor.  

"CEC Bank continua misiunea de sustinere a IMM-urilor, agriculturii si autoritatilor publice locale, prin dezvoltarea de produse bancare moderne si accesibile, adaptate nevoilor actuale de finantare ale clientilor sai. Prin incheierea acordurilor de finantare cu Banca Europeana de Investitii, banca noastra faciliteaza accesul companiilor la finantarea atat de necesara dezvoltarii intr-un mediu concurential ridicat", a declarat Radu Gratian Ghetea, presedinte director general CEC Bank.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 29 Septembrie 2020, 12:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter