FINANTE-BANCI, REAL ESTATE

Cel mai mare proiect imobiliar din Iasi, finantat de OTP Bank Romania cu 5 milioane de euro

10 septembrie 2018, ora 11:36 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
green-park-2.jpg
OTP Bank România a finanţat cu 5 milioane de euro achiziţia de către Grupul Interdoga GMBH şi Interdoga SRL a ansamblului Green Park Iaşi, primul și cel mai mare proiect rezidențial din Iași.

Grupul Interdoga GMBH şi Interdoga SRL a anunţat în aprilie 2018 redeschiderea proiectului Green Park Iaşi, cu sprijinul unui fond de investiţii din Germania. Finanţarea acordată de OTP Bank România face parte dintr-un proiect ce vizează doar achiziţia a 181 de apartamente existente, restul lucrărilor ce ţin de renovarea faţadelor blocurilor existente, refacerea spaţiiilor verzi şi construcţia de noi blocuri în prelungirea cartierului, fiind susţinute din surse proprii.

„Susţinem dezvoltarea celui mai mare ansamblu rezidenţial dintr-o zonă cu perspective de dezvoltare, precum Iaşi. Finanţarea acordată proiectului Green Park Iaşi se regăseşte în strategia noastră de a ne implica în proiecte imobiliare care pot contribui la creşterea economiei locale.”, a declarat Bogdan Teodorescu, Corporate Network Director OTP Bank România.

“Green Park Iaşi este cel mai ambiţios proiect demarat în Iaşi. OTP Bank România ne-a acordat sprijinul financiar de care am avut nevoie”, a declarat Yusuf Capan, Interdoga SRL.Proiectul Green Park Iaşi este amplasat pe strada Fântânilor, numărul 61 din Iaşi şi se întinde pe o suprafaţă de 40.000 mp, incluzând un numar de peste 750 de apartamente, dar şi alte blocuri ce urmează a fi construite.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Mai 2022, 06:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter