FINANTE-BANCI

Certinvest Pensii: Antreprenorii, grupul cel mai deschis la produse de economisire pe termen lung

26 martie 2015, ora 14:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
afacerist.jpg
Grupul Certinvest anunta preluarea oficiala a companiei de pensii APF- Societatea de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative S.A. (Fondul de pensii facultative Pensia Mea), in urma obtinerii aprobarilor din partea autoritatilor de reglementare.

Certinvest a achizitionat compania de pensii private facultative, APF, la inceputul anului 2015 de la Metropolitan Life. 
Noua companie din cadrul grupului Certinvest se va numi Certinvest Pensii Societatea de Administrare a Fondurilor de Pensii facultative SA.

Certinvest Pensii va fi condusa de un consiliu de administratie format din Roland Haas, Silvia Sirb si Victor Sraer care va stabili noua politica de investitii a companiei si directiile principale de dezvoltare.

Strategia Certinvest Pensii se aliniaza politicii grupului de a oferi proiecte investitionale integrate si noi solutii pentru dezvoltarea pietei de investitii.

“Integrarea Certinvest Pensii in grupul Certinvest reprezinta un pas important in implinirea viziunii noastre de a deveni grup financiar axat pe economisirea pe termen lung. in acest moment, clientii fondului de pensii au acces la experienta noastra de 20 de ani in administrarea investitiilor si la noi produse financiare. Iar directia in care am ales sa ne indreptam vizeaza dezvoltarea pietei de investitii si diversificarea portofoliului clientilor nostri pe zona de pensii, asigurari si fonduri de investitii”, a declarat Horia Gusta, CEO Certinvest.

“Piata pensiilor private facultative din Romania este inca la inceput, avem spatiu suficient de crestere si avantajul de a stapani toate instrumentele financiare care sa genereze performanta si sa atraga noi segmente de clienti. Astfel, oferta noastra se va adresa in mod special antreprenorilor, grupul pe care il consideram cel mai deschis la produse de economisire pe termen lung”, a declarat Roland Haas, Presedintele Consiliului de administratie, Certinvest Pensii.In prezent, Certinvest Pensii administreaza fondul de Pensii facultative “Pensia Mea”, detine peste 10.000 de participantii si un portofoliu de active de 41,5 milioane lei.

O componenta importanta a procesulului de preluare a fost mutarea celor 20 de membri ai echipei companiei de pensii in sediul Certinvest din cladirea Premium Point. Noul spatiu de lucru permite imbunatatirea timpului de raspuns in relatia cu clientii.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 19 Iunie 2021, 17:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter