FINANTE-BANCI

Certinvest tinteste noi achizitii cu o echipa de management noua

09 iulie 2014, ora 16:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
eugenvoicu.jpg
ASF a aprobat noua structura de management a SAI Certinvest. Compania va fi condusa de o echipa de treiádirectori, formata din Horia Gusta, Daniela Vasile si Radu Buzea.

De asemenea, in noua formula de organizareáoperatiunile vor fi gestionate de un Consiliu de Administratie care va fi format din Horia Gusta, Adrian Stanciu si Dragos Cabat.

ôAm pus la punct o structura de management mai flexibila care sa acomodeze toate constrangerile legislativeáin perspectiva unor achizitii vizate de Certinvest in perioada urmatoare. Astfel, Certinvest va continua procesul de extindere prin oferirea unor produse si servicii financiare complementare ô, a declarat Eugen Voicu (foto), actionar majoritar Certinvest.

In prezent, Certinvest detine un portofoliu diversificat de produse financiare. Dintre premierele lansate de companie pe piata din Romania se pot nominaliza fondul Certinvest Properties RO, primul fond imobiliar, Certinvest Obligatiuni, primul fond de obligatiuni sau Certinvest tezaur - primul fond fara comisioane de subscriere sau rascumparare de pe piata romaneasca.

Fondul de Investitii Certinvest Arta Romaneasca ramane in continuare singurul fond de investitii in arta dináRomania, creat pentru a valorifica operele de arta romanesti si de a oferi investitorilor acces la o piata cu un puternic potential de apreciere.

Certinvest este cea mai mare companie romaneasca independenta din domeniul administrarii investitiilor.

Certinvest a luat fiinta in anul 1994 si are in prezent in administrare active de aproximativ 52 milioane de euro, distribuite in 15 fonduri de investitii, si peste 200 portofolii individuale administrate.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 19 Iunie 2021, 18:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter