- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Clientii Alpha Bank isi pot plati facturile Vodafone prin debit direct

09 Jan, 11:49 • Redactia DailyBusiness
Alpha Bank Romania si Vodafone Romania au incheiat un parteneriat, prin care ofera clientilor serviciul de debit direct interbancar pentru plata facturilor de telefonie mobila, a anuntat luni banca.
Clientii Alpha Bank isi pot plati facturile Vodafone prin debit direct

Prin intermediul serviciului de debitare directa interbancara, clientii au posibilitatea de a achita facturile direct din contul curent, fara a mai fi necesara deplasarea la furnizorul de servicii sau la banca. Serviciul este gratuit si complet automatizat, plata efectuandu-se intotdeauna la timp, in ziua scadentei facturii.

Pentru a beneficia de acest serviciu, clientii trebuie doar sa aiba un cont curent deschis la Alpha Bank Romania, sa incheie un contract pentru debitarea directa si sa se se asigure ca au fonduri disponibile in cont in ziua scadentei facturii.

Alpha Bank Romania, urmeaza [url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/se-naste-a-treia-mare-banca-din-romania-concurenta-a-dat-unda-verde-fuziunii-alpha-bank-cu-bancpost-71214/]sa fuzioneze cu Bancpost[/url] (membra a EFG Eurobank Ergasias). Acesta fuziune va duce la cea mai mare consolidare inregistrata pana in prezent pe piata locala, banca rezultata urmand sa ocupe locul al treilea in functie de active.

La 30 septembrie 2011, Vodafone Romania avea 8,59 milioane de clienti inregistrati, dintre care 40% erau abonati iar 60% erau utilizatori ai cartelelor preplatite.