- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Clientii Certinvest pot investi in fonduri platind online cu cardul

04 Oct, 16:31 • adrian.mihaltianu
Administratorul de investitii Certinvest ofera clientilor sai posibilitatea de a achita investitiile efectuate prin plata online cu cardul. Solutia este implementata in parteneriat cu PayU.
Clientii Certinvest pot investi in fonduri platind online cu cardul

Serviciul de plata online cu cardul se adreseaza clientilor Certinvest ce detin un cont investonline.ro, si doresc ca pe langa realizarea operatiunii de adeziune online sa poata finaliza si plata tot online, platind cu cardul. Pentru acei investitori care nu detin un cont investonline, Certinvest pune la dispozitie pagina  certinvest.ro/PlatesteOnline, unde acestia pot selecta fondul in care doresc sa investeasca si sa realizeze si plata, online, cu cardul.

Platile online realizate cu cardul prin certinvest.ro sau investonline.ro sunt gratuite. Astfel, de pe cardul investitorului se va retrage doar suma investita.

Toate operatiunile se desfasoara in sistem 3D Secure, un mediu sigur, certificat Visa si MasterCard, care protejeaza confidentialitatea datelor. Fiecare tranzactie este verificata automat, in timp real, prin algoritmi speciali de filtrare iar apoi manual, in cazul unor suspiciuni, de catre o echipa dedicata PayU.

Certinvest a luat fiinta in anul 1994 si are in prezent in administrare active de aproximativ 34 milioane euro, distribuite in 15 fonduri de investitii, dintre care 9 deschise, fiecare dintre ele orientat catre alt tip de investitii.