- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Clientii Garanti Bank primesc 10% bonus la cumparaturi online pe Kuponiada

03 Nov, 12:36 • Redactia DailyBusiness
Ca urmare a incheierii unui parteneriat intre Garanti Bank si Kuponiada, utilizatorii Bonus Card beneficiaza, in perioada noiembrie 2011 - mai 2012, de un bonus de 10% din valoarea voucherelor achizitionate de pe site-ul de reduceri.
Clientii Garanti Bank primesc 10% bonus la cumparaturi online pe Kuponiada

„Acest bonus va fi acordat in Kuproni, moneda virtuala cu care pot fi facute cumparaturi pe acest site de reduceri, a carei echivalenta este 1 Kupron = 1 RON. Kupronii nu sunt transferabili in RON, putand fi utilizati doar pentru comenzile viitoare de pe Kuponiada.ro. Ulterior, cand un client doreste sa cumpere un voucher, plateste mai putin cu ajutorul Kupronilor colectati”, se arata in comunicatul bancii.

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, un instrument de plata inteligent care rasplateste consumatorii cu bonusuri atunci cand fac cumparaturi, bonus ce ulterior poate fi folosit pentru cumparaturi gratuite la magazinele partenere. Bonus Card ofera posibilitatea de a face cumparaturi la orice comerciant din tara sau strainatate care afiseaza sigla MasterCard sau Visa. In reteaua extinsa de magazine partenere, utilizatorii acestui card pot achizitiona produse in rate fara dobanda.

Garanti Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business – retail, IMM si corporate.

Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu de clienti de peste 230.000. Banca detine o retea de 78 de agentii, 200 de bancomate (ATM) si peste 7.500 de terminale POS (terminale pentru plata cu cardul la comercianti).

Reduceri suplimentare pe site-urile de cupoane primesc si posesorii de carduri [b]Maestro[/b]. Astfel, utilizatorii acestor carduri bancare primesc reduceri pe site-urile BestDealz, Fun Deal, Get a Deal, Kuponiada si Vulping.

In ceea ce priveste piata site-urilor de reduceri de grup, jucatorii estimeaza ca aceasta se va situa in 2011 [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-new-media/site-urile-de-reduceri-noua-goana-dupa-aur-din-online-ul-romanesc-65135/ ]intre 2,5 si 3,5 milioane de euro[/url].

Potentialul de dezvoltare al pietei, investititiile initiale mici si pofta de chilipiruri a consumatorilor au facut ca site-urile care ofera cupoane cu reduceri pentru diferite servicii sa se inmulteasca intr-un ritm uluitor. In prezent, doar pe serviciul de monitorizare Facebrands.ro sunt prezente peste 180 de site-uri de profil.