- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Clientii Orange pot plati facturile prin debit direct la BCR

05 Jun, 13:22 • Redactia DailyBusiness
Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor sai, abonati la serviciile de telefonie oferite de Orange Romania, posibilitatea sa isi achite facturile prin serviciul "Direct Debit", direct din conturile acestora, fara sa se deplaseze la banca.
Clientii Orange pot plati facturile prin debit direct la BCR

Titularii de cont curent in lei la BCR, persoane fizice sau persoane juridice, pot efectua plati cu caracter regulat, fara a fi nevoie sa se deplaseze la banca, mandatand banca sa transfere banii direct in contul furnizorului.

Pentru a beneficia de Direct Debit este suficienta doar incheierea unui Contract de Mandat, la oricare unitate a BCR sau direct prin intermediul serviciului de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR.

Pentru aceste plati nu se percepe comision.

BCR, membra a Erste Group, este cea mai mare banca de pe piata locala in functie de active, oferind servicii financiare printr-o retea de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si  643 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori.

La nivel national, banca dispunde de peste 2.000 de bancomate (ATM) si peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti (POS)

Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, a obtinut [url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/orange-si-a-redus-veniturile-si-numarul-de-clienti-in-t1-76190/]venituri de 220 milioane de euro[/url] in primele trei luni ale acestui an, cu 1,1% mai putin comparativ cu perioada corespunzatoare anului trecut.

Compania a scazut cu aproximativ 175.000 de clienti in primele trei luni ale anului, ajungand la finalul lui martie la 10,08 milioane de utilizatori.