FINANTE-BANCI, IT&C

Compania britanica de fintech Ebury isi deschide birou in Bucuresti

15 martie 2018, ora 19:09 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Johan Gabriels_General Manager_Ebury.jpg
Ebury, una dintre companiile fintech cu cea mai rapida crestere, specializata in plati transfrontaliere si credite pentru dezvoltare, isi continua expansiunea europeana cu inaugurarea primului birou in Romania, condus de catre Johan Gabriëls.

Acesta este cel de-al 15-lea birou lansat de companie in 13 tari de pe trei continente in ultimii 5 ani. Ebury intentioneaza sa deschida pana la 10 birouri noi la nivel global si sa atinga numarul de 1.000 de angajati pana la sfarsitul anului curent. In prezent compania are in jur de 650 de angajati.

Johan Gabri
ëls a fost numit General Manager al operatiunilor din Romania, cu obiectivul declarat de a oferi solutii fintech companiilor locale implicate in comertul global.

Johan a
re o experienta vasta in sectorul financiar, ultimii 10 ani petrecandu-i la conducerea mai multor institutii financiare si bancare de pe piata romaneasca. 

Ebury Romania a fost infiintata ca urmare a cererii din partea companiilor romanesti pentru plati internationale rapide, solutii de gestionare a riscului de schimb valutar si solutii de finantare a importurilor si exporturilor, raspunzand astfel nevoilor in crestere ale companiilor care deruleaza afaceri cu parteneri externi. Juan Lobato, CEO si co-fondator Ebury, spune: "Este o perioada foarte interesanta pentru compania noastra, in care ne aducem contributia la dezvoltarea unei noi industrii mondiale. Ne extindem in ritm accelerat prezenta la nivel global si intentionam ca in urmatoarele 18 luni sa recrutam inca 1.000 de angajati cu scopul de a oferi solutiile noastre fintech companiilor din diferite tari".
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:18
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter