FINANTE-BANCI

Conducerea Senatului ii invita pe Isarescu si Vladescu la o discutie privind starea economiei

01 septembrie 2010, ora 16:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
MirceaGeoana-medie.jpg
Presedintele Senatului, Mircea Geoana (foto), a anuntat, miercuri, ca Biroul Permanent a decis sa ii invite pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si pe ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, pentru a avea o discutie cu privire la starea reala si perspectivele reale ale economiei.
"Vom continua o practica, si Biroul Permanent al Senatului a aprobat propunerea mea sa invitam in fata Biroului Permanent extins al Senatului pe guvernatorul Bancii Nationale si pe ministrul de Finante pentru a avea o discutie si o informare cu privire la starea reala a economiei si perspectivele reale ale situatiei noastre economice si sociale", a declarat Geoana, citat de Mediafax.

El a mentionat ca invitatia va fi facuta pentru saptamana viitoare si ca agenda celor doi demnitari si cea a Biroului Permanent vor trebui sa fie coordonate.

"Trebuie sa spun ca raspunsul guvernatorului Isarescu si al ministrului de Finante au fost mereu ireprosabile din punctul nostru de vedere. Si noi respectam regula jocului, nu transformam aceste intalniri in show politic ci, pur si simplu, simtim nevoia unei informari de la sursa cu privire la evolutiile economiei romanesti si cu privire la perspectivele economiei romanesti, atat de importante pentru noi toti", a adaugat el.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 27 Septembrie 2021, 06:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter