FINANTE-BANCI, CARIERE

Cornelia Bumbacea a plecat de la Ernst&Young la PwC

21 ianuarie 2013, ora 13:14, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Cornelia Bumbacea-PwC.jpg
Cornelia Bumbacea (foto) este cel mai nou partener PwC in cadrul Departamentului de Consultanta pentru Management si Tranzactii, ce va conduce Echipa de Tranzactii din cadrul PwC Romania, incepand cu 1 ianuarie 2013.

Bumbacea arepeste 20 de ani de experienta profesionala in cadrul unei firme de servicii profesionale din cadrul Big 4 (Ernst&Young), cu precadere in zona consultantei financiare si a tranzactiilor.

In ultimii 20 de ani, ea dobandit competente si expertiza in domenii precum audit, investigatii si medierea disputelor si consultanta in tranzactii, lucrand pentru diferiti clienti - atat investitori strategici, cat si fonduri de investitii care au cautat si valorificat oportunitati pe piata romaneasca.

Ea a fost implicata in mai multe proiecte de privatizare inca de la inceputul anilor 1990 si are in portofoliu mai mult de 250 de tranzactii in sectorul privat din Romania, asistand atat antreprenori romani cat si investitori straini, atat in derularea cu succes a tranzactiilor cat si in procesul de integrare post-tranzactie.Cornelia Bumbacea este membru ACCA, CAFR si UNEVAR si are certificari obtinute de la institutii prestigioase de invatamant, precum Kellogg School of Management, INSEAD si IMD.

PwC este o retea de firme prezenta in 158 de tari cu aproape 180.000 de specialisti care ofera servicii de audit, consultanta fiscala si consultanta pentru afaceri.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 23 Mai 2022, 16:47
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter