FINANTE-BANCI, CARIERE

Cosmin Angheluta va avea un nou mandat de Director General Adjunct al Gothaer

12 martie 2018, ora 08:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Cosmin_ANGHELUTA.jpg
Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a avizat în cadrul ședinței din 7 martie 2018 numirea lui Cosmin Angheluță pentru un nou mandat în funcția de Director General Adjunct al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Cosmin Angheluţă conduce forța de vânzări a companiei încă din 2012, deținând funcții cheie ca Director de Vânzări al Sucursalei Municipiului București - până în anul 2014 și Director Executiv Vânzări - începând din 2015.

În august 2016 a preluat şi atribuțiile de Director General Adjunct al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Cosmin Angheluţă are o experienţă de 20 de ani în asigurări, iar înainte de a se alătura echipei Gothaer a activat în cadrul companiilor Astra, Unita VIG, Asirom.Consiliul ASF a aprobat în luna august a anului trecut numirea Ancăi Băbăneață pentru un nou mandat în funcția de Director General al Gothaer Asigurări Reasigurari și a lui Ionuț Baciu în funcția de Director General Adjunct al companiei.

Consiliul de Administrație al Gothaer Asigurări Reasigurări decisese reînnoirea contractelor de mandat pentru aceștia din urmă începând de la 1 iulie 2017, cu o valabilitate de 4 ani.

Strategia grupului Gothaer de intrare pe piața asigurărilor din România a fost bazată pe preluarea unei companii de talie mică, redirecționând un cost de achiziție ridicat al unui asigurător de talie medie în investiții într-o platformă aliniată atât cerințelor grupului german din care apaţine. Asigurătorul se află în continuare în etapa de expansiune, de consolidare a prezenței locale și a operațiunilor desfășurate, urmărind atingerea pragului de break-even și intrarea pe profit în anii următori.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 August 2019, 15:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter