FINANTE-BANCI

CSA a declansat un control inopinat la Astra Asigurari

16 decembrie 2011, ora 16:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Astra-Asigurari.jpg
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) s-a intrunit ieri intr-o sedinta extraordinara, pentru a analiza sesizarile primite cu privire la produsul Astra Medica Bonus, pus in vanzare de compania Astra Asigurari.

Pentru verificarea modalitatii de subscriere a politelor de asigurare de sanatate din portofoliul companiei Astra Asigurari, in spiritul respectarii prevederilor legale, Consiliul CSA a aprobat desfasurarea unui control inopinat la acesta companie, incepand din data de 16 decembrie 2011, se arata intr-un comunicat al arbitrului asigurarilor.

La finalizarea actiunii de control, Consiliul CSA va analiza rezultatele si, in functie de acestea, va aplica masurile legale, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare.

Astra Asigurari, cea mai mare companie din domeniu, a subscris, in primele 9 luni ale anului in curs, un volum de prime brute subscrise (PBS) in valoare totala de 870,3 milioane de lei, in crestere cu 3,47%, comparativ cu aceeasi perioada de anul trecut.Recent, Alpha Auto Service a cerut in instanta insolventa Astra Asigurari, in conditiile in care service-ul auto are de recuperat de la asigurator peste 300.000 de lei, suma provenita din dosarele de dauna neachitate. Aceasta este prima cerere de insolventa asupra liderului pietei de asigurari.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 07:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter