FINANTE-BANCI, BURSE

Cum va fi ajutata ASF de Banca Mondiala pentru a deveni mai eficienta

29 iulie 2014, ora 18:47 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
asf.jpg
Banca Mondiala va acorda Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), in baza unui memorandum semnat marti, asistenta tehnica pentru transformarea structurii institutionale si organizationale a autoritatii.

Conform memorandumului, o echipa de experti ai Bancii Mondiale va evalua si va oferi recomandari ASF pe mai multe paliere legate de structura organizationala si pentru optimizarea proceselor interne. Un prim obiectiv este intarirea capacitatii institutionale integrate si intarirea functiei de supraveghere in cele trei sectoare, si anume asigurari, piata de capital si pensii private, transmite Mediafax.

De asemenea, expertii vor analiza functiile de suport si arhitectura multi-departamentala si vor face recomandari pentru eficientizare din punct de vedere al costurilor si resurselor alocate. Analiza va urmari si evaluarea infrastructurii de tehnologie a informatiei si va examina modalitatile prin care anumite procese pot fi automatizate.

Totodata, analiza va identifica zonele de expertiza comuna pentru cele trei piete supravegheate de ASF si va propune abordari de supraveghere integrata si recomandari pentru cadrul de reglementare, astfel incat ASF sa poata asigura sustenabil atat dezvoltarea pietelor, cat si mentinerea stabilitatii financiare.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 04:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter